SIGNATURE TRAVEL

with No Comments

Η εταιρία SIGNATURE TRAVEL ιδρύθηκε το 1992 με στόχο την παροχή υπογεγραμμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Οι ιδιοκτήτες της, Μαρία και Πέτρος Αλιφραγκής, προέρχονται από μεγάλη «τουριστική οικογένεια» με γνώση και πείρα σε όλες τις δραστηριότητες του κλάδου.

Οι πρώτες ταξιδιωτικές δραστηριότητες της εταιρίας αφορούσαν κυρίως ομάδες Ελλήνων ταξιδιωτών με προορισμούς κυρίως στο εξωτερικό(group travel), ενώ παράλληλα ξεχωριστό τμήμα της εταιρείας ασχολήθηκε με τη διοργάνωση μαθητικών και φοιτητικών εκδρομών στο εσωτερικό. Η οργάνωση περιελάμβανε εκτός από το ταξιδιωτικό μέρος και διάφορα events ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες ( από επιδείξεις μόδας μέχρι συναυλίες).

Το 1994 η Signature Travel ξεκινά και δραστηριοποιείται στις αποστολές ομάδων από το χώρο της μόδας και της τηλεόρασης στο εξωτερικό. Αυτό εξυπηρετούσε είτε τα γυρίσματα επεισοδίων γνωστών τηλεοπτικών σειρών, είτε φωτογραφήσεις μόδας. Οι υψηλότατες απαιτήσεις των διοργανώσεων αυτών, απαιτούσαν εκτός από το ταξιδιωτικό κομμάτι και άμεση συνεργασία με υπουργεία εξωτερικών της εκάστοτε χώρας, πρεσβειών, γραφείων οργανισμών τουρισμού κτλ και ενέταξε τη Signature Travel σε έναν από τους καλύτερους συνεργάτες των μεγαλύτερων τηλεοπτικών σταθμών της χώρας (ΑΝΤ1 – MEGA CHANNEL – STAR CHANNEL – ALPHA TV), κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους και αναλαμβάνοντας ένα σημαντικό κομμάτι της ταξιδιωτικής τους κίνησης και των δημοσιογραφικών αποστολών τους.

Από το 1997 η εταιρεία δραστηριοποιείται στην οργάνωση επιστημονικών εκδηλώσεων και συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κοινωνικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων παρουσιάσεων προϊόντων και φαρμάκων. Μέσα στο διάστημα αυτό έχουμε κληθεί να διεκπεραιώσουμε ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, είμαστε σε θέση να παράσχουμε στον επιστήμονα και στον επαγγελματία πλήρη κάλυψη των ταξιδιωτικών αναγκών του για την παρακολούθηση ενός συνεδρίου στο εξωτερικό, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, από συνοδούς μέχρι μεταφραστές.

Το πελατολόγιο μας συμπεριλαμβάνει κορυφαίες εταιρίες από διάφορους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η επαναλαμβανόμενη εμπιστοσύνη τους αποτελεί για εμάς τιμητική διάκριση.

26-28, Metropoleos Street, 105 63  Athens (near Plaka)
Tel (210) 3245620 (10 lines), Fax (210) 3245508,
VAT 095606763, D’ Athens
E-mail: info@signature.gr
Web site: www.signature.gr
Owners: Mrs Maria & Peter Alifragis
Other offices SIGNATURE TOURS: 39, Metaxa Street, Glyfada,
Tel (210) 8980033, Fax (210) 8980295,
Manager: Mrs M. Alifrangis

Leave a Reply