Αλλαγές και ακυρώσεις στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και στις συναυλίες στο Μέγαρο

with No Comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι αναβολές και ακυρώσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων. 

Φεστιβάλ Αθηνών
Πιό συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών ακυρώνεται η πρώτη παράσταση της όπερας δωματίου «Πυλάδης και Ιοκάστη» της Καμεράτας – Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 7 Ιουλίου. Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 8 Ιουλίου παράσταση, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

Επίσης, αναβάλλεται η πρεμιέρα της παράστασης «Ρήσος» της Κατερίνας Ευαγγελάτου, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Ιουλίου. Παράλληλα, η προγραμματισμένη για τις 9 Ιουλίου εκδήλωση «Αντιγόνες  – Αναγνώσεις», στην ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, ματαιώνεται λόγω προσωπικού κωλύματος των μεταφραστών Δημήτρη Μαρωνίτη και Ελένης Βαροπούλου.

 

Μέγαρο Μουσικής
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με ανακοίνωσή του, ενημερώνει το κοινό πως  η εκδήλωση «Μια νυχτερινή μουσική» με την Ορχήστρα Academica Αθηνών και τον μαέστρο Νίκο Αθηναίο που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Ιουλίου, καθώς και η συναυλία «Ταξίδι στο κέντρο της πόλης» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τις Φτερωτές Κιθάρες που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 10 Ιουλίου αναβάλλονται.

Leave a Reply