Αναρριχητικό Πάρκο Κάβο Μαλιάς – Ζόμπολο

with No Comments

Αναρριχητικό Πάρκο Κάβο Μαλιάς – Ζόμπολο_n Αναρριχητικό Πάρκο Κάβο Μαλιάς – ΖόμπολοΤο Αναρριχητικό Πάρκο Κάβο Μαλιάς – Ζόμπολο, βρίσκεται στην τοπική κοινότητα Αγίου Νικολάου Δ. Ε. Βοιών του δήμου Μονεμβασίας.

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

Το συγκεκριμένο Πάρκο προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση στους αναρριχητές. Το γεγονός ότι περιβάλλεται από τα τόσο ενδιαφέροντα σημεία για επίσκεψη στο δήμο Μονεμβασιάς, όπως την Καστροπολιτεία, τη Νεάπολη αλλά και το ίδιο το χωριό τον Άγιο Νικόλαο Βοιών το οποίο θεωρεί σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα του πάρκου.

12Αναρριχητικό Πάρκο Κάβο Μαλιάς – Ζόμπολο3_nΓια την περιοχή χαρακτηρίζεται για την ηρεμία της, που δείχνει να είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που διαχέεται, δίνοντάς της έτσι μια μοναδική ιδιαιτερότητα.

Όσον αφορά στην απόσταση από το αεροδρόμιο της Αθήνας, δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας μπροστά στα πλεονεκτήματα του πάρκου για την κοινότητα των αναρριχητών. Ο περιβάλλοντας χώρος του πάρκου του Ζόμπολου και οι πολλές δραστηριότητες που επιτρέπει να αναπτυχθούν είναι σημαντικός παράγοντας που μπορεί να συμβάλει στην προσέλκυση μελών των οικογενειών των αναρριχητών σε αυτά τα ταξίδια, ώστε να συνδυαστούν με οικογενειακές διακοπές.

Leave a Reply