24 & 25 Οκτωβρίου:
Η Νάξος φιλοξενεί το μεγαλύτερο Freestyle Windsurf event της Ελλάδας!

with No Comments

Στη Λαγκούνα του Αγίου Γεωργίου ο τελικός του Greek Freestyle Windsurf Tour

NAXOS_FREESTYLE_WINDSURF_CREDIT_Panteliz PhotographyΗ Νάξος και συγκεκριμένα η περιοχή Λαγκούνα, δίπλα στην παραλία του Αγίου Γεωργίου, προετοιμάζονται για να υποδεχτούν το μεγαλύτερο Freestyle Windsurf event της χώρας, με την υπογραφή μιας πολύ δυνατής συνεργασίας:

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

Το Greek Freestyle Windsurf Tour, που ξεκίνησε τον Μάιο με 1ο σταθμό το Δρέπανο Αχαΐας, με επιδόσεις αθλητών που θυμίζουν παγκόσμιες διοργανώσεις, έρχεται στην Νάξο να συναντήσει το Naxian Freestyle Contest, και μαζί να υποδεχτούν κορυφαίους αθλητές του freestyle windsurf, σε ένα διήμερο γεμάτο δράση!
Την διοργάνωση υπογράφει το WBSF (Water Board Sports Festival) σε συνεργασία με την διοργανωτική ομάδα του Naxian Freestyle Contest και συγκεκριμένα με τα windsurfing clubs: Laguna Beach Park, Flisvos Sport Club και Flisvos WaterSports.
Στόχος της συνεργασίας είναι να καθιερωθούν οι αγώνες ως παγκοσμίων προδιαγραφών διοργάνωση,  που σκοπό έχει την προώθηση του αθλήματος, την ανάδειξη της τοπικής κοινωνίας αλλά και γενικότερα της Ελλάδας, με τις υπέροχες εικόνες που προσφέρουν οι αθλητές στο κυκλαδίτικο τοπίο.
H Νάξος αποτελεί έναν πανευρωπαϊκό προορισμό για το Freestyle Windsurf, με αθλητές απ’ όλη την Ευρώπη να την επιλέγουν για προπόνηση.
Η Λαγκούνα, που θα διεξαχθούν οι τελικοί, αποτελεί μια μοναδική φυσική πίστα, ιδανική για τους αγώνες.
Η διοργάνωση έχει φροντίσει παροχές για τους αθλητές, όπως δωρεάν διαμονή, διατροφή αλλά και δώρα για τους νικητές και το χρηματικό έπαθλο των 1.000€ για τους 6 καλύτερους της διοργάνωσης.
Φέτος το Naxian Freestyle Contest και ο μεγάλος τελικός του GFWT διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ μεγάλος χορηγός είναι η εταιρεία Veronis Jacobsen Development & Construction που για 2η συνεχή χρονιά στηρίζει την προσπάθεια αυτή.


Leave a Reply