I love Athens …at Christmas Time μια Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Μουσείο Μπενάκη

with No Comments

underground_youth_orchestra_afisa_2015_12I love Athens …at Christmas Time
The Underground Youth Orchestra
Κωνσταντίνα Κορδούλη & Αύρα Χάρακα, τραγούδι
Φιλική συμμετοχή, Έλλη Πασπαλά

Ε ναι λοιπόν, εμείς αγαπάμε την Αθήνα τον χειμώνα, την άνοιξη, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και φυσικά τα Χριστούγεννα! Γι αυτό θα βγούμε στους δρόμους της πόλης και θα το τραγουδήσουμε…

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

Μια έμπνευση της στιγμής και η απάντηση στην ερώτηση «πώς θα μπορούσα να προσφέρω στην πόλη μου σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς», οδήγησε την Έλλη Πασπαλά σε ένα παιχνίδι λέξεων με αφετηρία το διάσημο τραγούδι του Cole Porter “I love Paris”. Οι οδηγίες του παιχνιδιού, απλές. Αντικαθιστούμε τη λέξη Paris με τη λέξη Athens και όσο περισσότερο τραγουδάμε τόσους περισσότερους λόγους ανακαλύπτουμε για να αγαπάμε την πόλη μας.

I_love_Ath_2015-12-28_11.26.21 I_love_Ath_2015-12-28_11.26.47 

 

 

 

 

 

 

 

Τα μέλη της Underground Youth Orchestra, υπό την διεύθυνση του Κώστα Ηλιάδη, αποδείχθηκαν οι καταλληλότεροι συνοδοιπόροι για το εγχείρημα, ενώ η ενορχήστρωση του David Lynch ολοκλήρωσε τη συνταγή.

Το τραγούδι “I love Athens ηχογραφήθηκε, έγινε βιντεοκλίπ, και αποτελεί το σύνθημα μιας περιοδείας που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβρη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος.

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συναυλία, και έπεται συνέχεια…

Αν αγαπάτε κι εσείς την Αθήνα, ελάτε να τραγουδήσουμε δυνατά “I love Athens”, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από όλο τον κόσμο αλλά και soundtracks διάσημων ταινιών!

I_love_Ath_2015-12-28_11.25.52

I_love_Ath_2015-12-28_11.26.19

Leave a Reply