Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει “Μια Βεντάλια από Γυναίκες” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

with No Comments

Gyalino_Zoe_afisakiΖωή Τηγανούρια
 “Μια Βεντάλια από Γυναίκες”
 Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
 Κυριακές
14 & 28 Φεβρουαρίου

Η σολίστ του ακορντεόν, συνθέτης και performer Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο την παράσταση “Βεντάλια από Γυναίκες” δύο ακόμα Κυριακές του Φεβρουαρίου, 14 και 28, ύστερα από τις sold-out επιτυχημένες παραστάσεις που προηγήθηκαν .

 

 

 

 

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

Ένα μουσικό-χορευτικό θέαμα με σταθερή αναφορά στη γυναίκα και με πολλούς αξιόλογους συντελεστές επί σκηνής. Η Ζωή Τηγανούρια ερμηνεύει με το δικό της, μοναδικό τρόπο συνθέσεις δικές της, αλλά και μελωδίες από το διεθνές ρεπερτόριο.
 
Μαζί της, μια “βεντάλια” από αξιόλογες γυναίκες – ερμηνεύτριες:  η μεσόφωνος Ελένη Βουδουράκη, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Πολυτίμη Γιώτα, η πρωτοεμφανιζόμενη Βασιλική Στεφάνου και η αισθαντική Υακίνθη Λάγιου.
Συμμετέχουν οι χορογράφοι – χορεύτριες: Αλίκη Μαυροειδή, που έχει επιμεληθεί τις Tango, Latin, Flamenco χορογραφίες, Αλεξάνδρα Φωτεινού σε Παραδοσιακούς Oriental – Belly χορούς, και οι νεαρές χορεύτριες Έλενα Λιναρδάκη και Νίκη Δελή. Την εξαιρετική παρέα των γυναικών – καλλιτεχνών συμπληρώνουν η Τζένη Σουλκούκη στο πιάνο, η Μιρέλλα Ρούτση στο τσέλο και η Ραλλία Φαφαλιού στο βιολί.
 
Η Ζωή Τηγανούρια επιλέγει τραγούδια αγαπημένα, πασίγνωστα τραγούδια, όπου πρωταγωνιστεί η Γυναίκα, τα γυναικεία χρώματα και αρώματα. Δημιουργεί μουσικές γέφυρες με πολλές εναλλαγές, ένα μουσικό πρόγραμμα, ένα καταπληκτικό ήχο-θέαμα, που δημιουργεί συναισθήματα χαράς και ευφορίας.
 
Από τη πρώτη νότα μέχρι το τελευταίο βήμα, η παράσταση φιλοδοξεί να αναδείξει το γυναικείο αισθησιασμό και ταμπεραμέντο, τη γυναίκα μάνα, κόρη, σύζυγο, επιχειρηματία, τη γυναίκα των γραμμάτων, των επιστημών, τη γυναίκα καλλιτέχνη…

Πληροφορίες:
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη,
Τηλ. 210 9315600
www.gialino.gr

Ώρα έναρξης: 21:00 διάρκεια περίπου δυόμιση ώρες

Κυριακές
14 & 28 Φεβρουαρίου

Τιμές:
Φιάλη ποτό 100 ευρώ – φιάλη κρασί 50 ευρώ
Ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι 18 ευρώ
Στο μπαρ ποτό 12 ευρώ
Δεύτερο ποτό στο τραπέζι: Μπύρα 5 ευρώ, Κρασί 6 ευρώ, Ποτό 10 ευρώ
Φοιτητές, Άνεργοι, ΑΜΕΑ:
Είσοδος με ποτό στο μπαρ 10 ευρώ

Official Website: www.zoe-music.net
www.facebook.com/zoetiganouria.officialpage/photos_stream

Leave a Reply