Kea Island SUP Race 2016 5ος αγώνας όρθιας σανιδοκωπηλασίας Κέας! 28 – 29 Μαΐου 2016

with No Comments

Kea_Sup_runΟ Δήμος Κέας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τον 5ο αγώνα Kea Island SUP race!!! Ένας αγώνας που έχει γίνει θεσμός, που τον έχουν αγκαλιάσει όλοι οι αθλητές και φίλοι του SUP και που είναι μια μεγάλη γιορτή για το νησί!

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

Kea_Sup_race1Και φέτος θα επαναληφθεί η επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων χρόνων: Αγώνας σκυταλοδρομίας – Fun Race – το απόγευμα του Σαββάτου, και το πρωί της Κυριακής ο κανονικός αγώνας, ο οποίος θα απευθύνεται και στους αθλητές αλλά και στους απλούς φίλους του αθλήματος. Σκοπός μας είναι να φύγουν με όμορφες αναμνήσεις όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως επιπέδου!

Η διοργάνωση ανήκει στον Δήμο Κέας, με την υποστήριξη της σχολής θαλάσσιων σπορ Kea Water Sports και φυσικά όλων των τοπικών επαγγελματιών και κατοίκων του νησιού. Μεγάλος χορηγός για τρίτη συνεχή χρονιά είναι η εταιρία BIC®!
 
Η συμμετοχή στον αγώνα είναι για όλους ΔΩΡΕΑΝ!!!

Θα διεξαχθούν 3 αγώνες. Ο 1ος Αγώνας θα είναι απόστασης 6χμ. για τις κατηγορίες 14’ και 12’6”, ενώ για την κατηγορία Surfboard θα είναι απόστασης 3χμ. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν άλλοι 2 αγώνες ταχύτητας για όλες τις κατηγορίες, απόστασης περίπου 300 – 500 μέτρων. Ο αγώνας των 3χμ θα είναι βατός για αθλητές όλων των επιπέδων, ακόμα και αρχάριους!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά στο keasuprace.wordpress.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 28 Μαϊου
17:00: Δηλώσεις συμμετοχής για Fun Race – σκυταλοδρομία
18:00: Σκυταλοδρομία
19:30: Φαγητό (Προσφορά των επαγγελματιών στο Βουρκάρι)

Κυριακή 29 Μαϊου
09:30 – 11:00: Δηλώσεις συμμετοχής
11:30: Riders Meeting
12:00 – 15:00: Αγώνες
16:00: Απονομή – Φαγητό (Προσφορά των επαγγελματιών στο Βουρκάρι)

Όσοι ενδιαφέρεστε για την έκπτωση 50% σε όλα τα ακτοπλοϊκά από και προς Κέα, επικοινωνήστε στείλτε μήνυμα άμεσα στο keasuprace@gmail.com.

Leave a Reply