Η Ζωή Τηγανούρια το Σαββάτο 17 Δεκεμβρίου, στη Γκαλερί Δημιουργών

with No Comments

 Η γνωστή διεθνώς σολίστ του ακορντεόν και performer , μας καλεί αυτή τη φορά να γνωρίσουμε μία άγνωστη στο Ελληνικό κοινό πλευρά της, αυτή της σύνθεσης.

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

Στο πλαίσιο της ενότητας «Έλληνες Συνθέτες» , Θα περπατήσουμε μαζί της στα «Μονοπάτια» της καριέρας της ως συνθέτης, ξεδιπλώνοντας ένα-ένα τραγούδια από την εγχώρια αλλά και διεθνή δισκογραφία, που ξεκινά από το 1999 και φτάνει έως το σήμερα.
Συνοδοιπόροι πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως: Ελένη Βουδουράκη, Θάνος Πολύδωρας, Πολύτιμη, Αχιλλέας Χαλδαιάκής, Βασιλική Στεφάνου, Τηγάνης Κώστας , Πελαγία, Αρετή Κοκκίνου, Ιάσονας Κτενάς, Στέλιος Γενεράλης.
Θα ακούσουμε δημιουργίες της που έχουν ερμηνεύσει μεγάλοι ερμηνευτές καθώς και ορχηστρικά της κομμάτια, που εμπεριέχονται στη προσωπική της δισκογραφία αλλά και σε διεθνείς συλλογές όπως το Buddha Bar
Η Ζωή Τηγανούρια, η οποία μας έχει κατακτήσει με τον μοναδικό ήχο της στο ακορντεόν και τη σκηνική της παρουσία, αποδεικνύει πως έχει να δώσει παρά πολλά ακόμα στο Ελληνικό τραγούδι καθώς και στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, ως performer αλλά και ως συνθέτης.

Ώρα Προσέλευσης :20:45
Ώρα έναρξης: 21.00
Ημέρα Παράστασης : Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Κηφισιά
www.galeriedimiourgon.gr
www.facebook.com/galeriedimiourgon
Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732
 

Leave a Reply