Athens Fashion Trade Show

Athens Fashion Trade Show, το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για τη μόδα στην Ελλάδα από τις 16-19 Σεπτεμβρίου 2016.

AHEAD. Μπροστά. Είναι ίσως η μόνη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει την Athens Fashion Trade Show. Όχι μόνο τώρα, αλλά από τη στιγμή που έκανε επανεκκίνηση και κέρδισε την εμπιστοσύνη της αγοράς και των χιλιάδων καταστημάτων από όλη την Ελλάδα.

Το να κοιτάς όμως μπροστά είναι δεν είναι μόνο θέμα επιλογής αλλά και ανάγκης. Και όχι μόνο για εμάς αλλά για όλη την αγορά που μαζί εξελισσόμαστε μέρα με την ημέρα, μαζί παρακολουθούμε τις τάσεις, τα νέα δεδομένα και το νέο τρόπο ζωής.

Έτσι λοιπόν, μένουμε συγκεντρωμένοι, αποτυπώνουμε τις νέες ανάγκες και συναντιόμαστε ξανά στο μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για τη μόδα στην Ελλάδα.  Στην Athens Fashion Trade Show, 16-19 Σεπτεμβρίου 2016.

Nέο τμήμα KIDS

Η Athens Fashion Trade Show με τη διοργάνωση της τον Σεπτέμβριο 2016 δημιουργεί το τμήμα KIDS και θα παρουσιάσει παιδική μόδα σε ένδυση, υπόδηση και παιδικά αξεσουάρ.

Tο τμήμα KIDS έχει στόχο να εξυπηρετήσει και να αποτυπώσει πλήρως την δυναμική αγορά της παιδικής μόδας στην Ελλάδα και να αποτελέσει μια άρτια εμπορική διοργάνωση για την ενημέρωση και την παραγγελία των καταστημάτων λιανικής.

Το τμήμα KIDS θα λειτουργήσει στην αίθουσα 2 παράλληλα με την έκθεση «Το παιδί και το παιχνίδι».

Mάθετε περισσότερα στο www.athensfashiontradeshow.gr

Share


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *