15th East Med Yacht Show 13-18 Μαϊου, 2016

with No Comments

15th East Med Yacht Show 13-18 Μαϊου, 2016Η Έκθεση θεσμός για το Επαγγελματικό Yachting στην Ελλάδα, διοργανώνεται για 15η συνεχή χρονιά  από την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) και τoν  Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ) , σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) και το Greek Economic Forum.

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

Η έκθεση αποτελείται από τρία μέρη:
    •    Έκθεση σκαφών: 60 σκάφη-μέλη της ΕΠΕΣΤ και του ΣΙΤΕΣΑΠ, επανδρωμένα Motor Yachts, Sailing Yachts, Catamaran & Bareboats, καλύπτοντας όλο το εύρος των σκαφών που διατίθενται προς ναύλωση και προς πώληση στην ελληνική αγορά,  θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους, στο καθιερωμένο κοινό των ναυλομεσιτών και σε τουριστικούς πράκτορες από όλο τον κόσμο. (Η επίσκεψη στα σκάφη θα επιτρέπεται μόνο στους επαγγελματίες του κλάδου.
    •    Περίπτερα εκθετών: 30 περίπτερα Ελληνικών εταιρειών ναύλωσης σκαφών (τουριστικών πρακτόρων και ναυλομεσιτών), καθώς και εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες στο θαλάσσιο τουρισμό. Στο τμήμα αυτό η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό.
    •    θεματικά ενημερωτικά σεμινάρια για τους επισκέπτες-επαγγελματίες του κλάδου.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του Ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς, αλλά και να φέρει κοντά το ελληνικό κοινό σε αυτήν την εναλλακτική μορφή τουρισμού.
Η χώρος της έκθεσης είναι ανοιχτός, με ελεύθερη είσοδο στο ευρύ κοινό.

Η έκθεση έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (EOT), της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Πειραιά, και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Leave a Reply