Categories
Education General

Κατασκευή ιστοσελίδων σεμινάριο/workshop

Με το σεμινάριο/workshop οι συμμετέχοντες (1) θα αποκτήσουν website, (2) μαθαίνουν πως να το συντηρούν (3) να το διαχειρίζονται μόνοι τους, (4) εξοικονομώντας χρόνο (5) και χρήμα και όλα αυτά στο διήμερο 25 – 26 Φεβρουαρίου 2010.

Με μεγάλη επιτυχία έχει τρέξει το σεμινάριο/workshop “Κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress” σε ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία και άλλες χώρες και τώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Athens Training & Development Center.

Με το σεμινάριο/workshop οι συμμετέχοντες (1) θα αποκτήσουν website, (2) μαθαίνουν πως να το συντηρούν (3) να το διαχειρίζονται μόνοι τους, (4) εξοικονομώντας χρόνο (5) και χρήμα και όλα αυτά στο διήμερο 12 –  13 Δεκεμβρίου 2013.

Αν πληρούν, οι συμμετέχοντες τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχουν με το ΛΑΕΚ 0,45 του ΟΑΕΔ θα φτιάξουν website (κατασκευή ιστοσελίδων), θα μάθουν να το συντηρούν και θα πάρουν πίσω τα χρήματα συμμετοχής τους!!!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο για τον καθέναν που θέλει να έχει παρουσία στο Internet με την μορφή ενός website ή blog.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε click εδώ.