Categories
Hotels Leisure Travel

Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα στη Ρόδο

??????????, ????? ?????????? ??? ??????????? ????????????? ???????????? ??? ???? ??? ???????? ??? ???????????.

????????????? ???????????? ??? ????Εξαιρετικά ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στη Ρόδο, το νησί του ήλιου που είναι ένας από τους πιο φημισμένους προορισμούς της Μεσογείου με ηλιοφάνεια 320 ημέρες το χρόνο. Αυτό και μόνο κάνει τη Ρόδο έναν ελκυστικό προορισμό για οικογένειες ή και ζευγάρια που αναζητούν στιγμές χαλάρωσης με θέα το γαλάζιο ή σε κάποιο από τα παραδοσιακά χωριά όπως είναι η Λίνδος. Υπάρχουν διάφοροι τύποι διαμερισμάτων που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 ως 4 άτομα φίλους ή ακόμα και οικογένειες. Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στη Ρόδο είναι ένας καλός και οικονομικός τρόπος για να περάσει κανείς τις διακοπές του.

Για εσάς λοιπόν που θέλετε να απολαύσετε τις διακοπές σας στην πανέμορφη Ρόδο θα βρείτε πολλά ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και στούντιος  για όλα τα γούστα. Στα περισσότερα από τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα υπάρχει υπηρεσία καθαριότητας και αλλαγή κλινοσκεπασμάτων και πετσετών μία ή και δύο φορές την εβδομάδα. Σε κάποια διαμερίσματα χρεώνεται επί πλέον η χρήση του κλιματιστικού.

Αρκετά από αυτά είναι πιο οργανωμένα και διαθέτουν πισίνα, σνακ μπαρ και κάποια άλλα ανταποκρίνονται στις ανάγκες μιας πολυμελούς οικογένειας παρέχοντας ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τα παιδιά. Όπως και να έχει τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στη Ρόδο είναι άρτια επιπλωμένα και εξοπλισμένα για να αισθάνεστε άνετα σαν στο σπίτι σας και να απολαύσετε τις διακοπές σας. Διαθέτουν πολυκουζινάκι, ψυγείο, ηλεκτρικά μάτια και όλα τα απαραίτητα σκεύη.

Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στη Ρόδο μπορείτε να βρείτε σε όλο το νησί είτε αυτά βρίσκονται κοντά στη θάλασσα, είτε μέσα σε χωριό όπως το ιστορικό χωριό Λίνδος είτε κοντά σε μία πλαγιά δίπλα σε δάσος αλλά ακόμα και μέσα στην πόλη της Ρόδου για να μπορεί κάποιος να επισκεφθεί την Παλιά Πόλη που είναι πλέον επίσημο μέλος της UNSECO.

Υπάρχουν πολλά γραφεία γενικού τουρισμού που ειδικεύονται σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στη Ρόδο τα οποία θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς διαμέρισμα. Ένα από αυτά είναι το Rhodos Direct Holidays με εικοσαετή παρουσία του στο χώρο και με το έμπειρο και φιλικό προσωπικό του.