Categories
Education SEO Web Marketing

Νέα, υποσχόμενη, ειδικότητα στον τομέα του Internet, θα διδάσκεται, φέτος στην Ελλάδα, με διεθνή πιστοποίηση

“Υπεύθυνος (SEO) προώθησης και προβολής των ιστοσελίδων στο Internet ” ή «τεχνικός βελτιστοποίησης διαδικτυακού τόπου» είναι μια νέα, περιζήτητη και ακριβοπληρωμένη ειδικότητα στον απαιτητικό τομέα του internet, για την οποία ανέλαβε να εκδίδει διεθνές πιστοποιητικό γνώσεων το “Athens Training & Development Center” (AT&D). Η προϋπηρεσία μέσα από πρακτική εφαρμογή και οι δυνατότητες δικτύωσης στη αγορά που προσφέρονται στους πτυχιούχους, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

eMarketing Athens Training & Development Center“Υπεύθυνος (SEO) προώθησης και προβολής των ιστοσελίδων στο Internet ” ή «τεχνικός βελτιστοποίησης διαδικτυακού τόπου» είναι μια νέα, περιζήτητη και ακριβοπληρωμένη ειδικότητα στον απαιτητικό τομέα του internet, για την οποία ανέλαβε  να εκδίδει διεθνές πιστοποιητικό γνώσεων το  “Athens Training & Development Center” (AT&D). Η προϋπηρεσία μέσα από πρακτική εφαρμογή και οι δυνατότητες  δικτύωσης στη αγορά που προσφέρονται στους πτυχιούχους, δημιουργεί  τις κατάλληλες προϋποθέσεις για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.    

Ο κ. Σπύρος  Γιαννιώτης, διευθυντής σπουδών του AT&D εξηγεί:  «Στην  εποχή του Internet , η προώθηση των υπηρεσιών  και των προϊόντων μέσα από το διαδίκτυο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των πωλήσεων και προϋπόθεση της επιβίωσης κάθε σύγχρονης επιχείρησης.  –  Τα νέα δεδομένα  δημιουργούν  την ανάγκη  σε κάθε εταιρία για  στελέχωση με ειδικούς  στον  τομέα Search Engine Optimization δηλαδή στην προώθηση και προβολή των ιστοσελίδων – στις μηχανές αναζήτησης. Η συγκεκριμένη ειδικότητα δεν διδάσκεται στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα.»

Με στόχο να καλυφθεί το μεγάλο κενό που υπάρχει στην αγορά,  το “Athens Training & Development Center” σε συνεργασία με τον έγκριτο φορέα “Institute for Innovation and Creativity” at ACS Athens, οργανώνουν  ήδη απογευματινά, τετράμηνα τμήματα εκμάθησης της περιζήτητης ειδικότητας, με ημερομηνία έναρξης μαθημάτων: 11 Οκτωβρίου 2010 . Η πιστοποίηση  είναι διεθνής  και παρέχει  εξειδίκευση στην τεχνική προώθησης των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πληροφορίες και ραντεβού για ενημέρωση τηλ. 210-8001029 ή στο www.athenstrainingcenter.gr