Categories
General Leisure

Τα πάντα για το snowboarding gear

 

Το snowboarding είναι ενα άθλημα χειμερινό κατά κύριο λόγο, το οποίο απευθύνεται τόσο σε παιδιά, όσο και σε ενήλικες και γίνεται σε χιονισμένες βουνοπλαγιές όπου υπάρχει κατάλληλη υποδομή όπως τα οργανωμένα χιονοδρομικά κέντρα.

Snowboarding gear from Amazon (the reliable store on the Internet)

Στην Ελλάδα τέτοιες υποδομές υπάρχουν σε διάφορα χιονοδρομικά κέντρα. Τέτοιοι προορισμοί είναι τα 3-5 Πηγάδια, το Σέλι, το Πήλιο, η Βασιλίτσα, η Αράχωβα, το Καρπενήσι, το Περτούλι, η Βίγλα, τα Καλάβρυτα, το Φαλακρό.
Για να ξεκινήσει κανείς το snowboarding, μπορεί να χρειαστεί κάποια βασικά μαθήματα και οπωσδήποτε τον κατάλληλο εξοπλισμό  ο οποίος ονομάζεται και snowboarding gear.

Ειδικότερα, συνήθως με δύο ή τρία ωριαία μαθήματα έχεις αποκτήσει τις βασικές αρχές του snowboarding. Σε κάθε χιονοδρομικό μπορείτε να βρείτε τον εκπαιδευτή snowboarding.

Το άλλο πολύ βασικό στοιχείο του snowboarding είναι το snowboarding gear. Τα απολύτως απαραίτητα snowboarding gear είναι η σανίδα (snowboard), οι δέστρες, οι μπότες, αδιάβροχη στολή snowboard και γάντια για να μην παγώσουν τα χέρια σου. Για επιπλέον προστασία μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει ειδική μάσκα snowboard, επιγονατίδες, σκούφο.

Snowboarding gear μπορείτε να αγοράσετε και να χρησιμοποιείτε κάθε φορά που θα κάνετε το άθλημα του snowboarding ξεκινώντας με τα απαραίτητα. Σας προτείνουμε, αν ξεκινάτε τώρα το άθλημα του snowboarding, να μην αγοράσετε δικό σας εξοπλισμό αλλά να νοικιάσετε τα βασικά από τα κατά τόπους χιονοδρομικά κέντρα.

Αυτά ήταν τα βασικά για το snowboarding και το snowboarding gear. Πάρτε τη παρέα σας και τη καλή σας διάθεση και σας ευχόμαστε “καλές τούμπες”.