Το Athens Ledra Hotel προτείνει Γιορτάστε τον έρωτα και απολαύστε μια μοναδική ρομαντική εμπειρία

with No Comments

Athens Ledra Double Room Ledra Kai Μια «έκσταση» γαστρονομικών επιλογών και ειδικά πακέτα διαμονής σας περιμένουν για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και τo   Athens Ledra Hotel σας προσφέρει μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία με μια επιλογή από αυθεντική Ιταλική-Μεσογειακή κουζίνα ή γεύσεις από την εξωτική Πολυνησία.

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

Crystal Lounge Παράλληλα και για όσους επιθυμούν να ζήσουν να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη ρομαντική εμπειρία, το Athens Ledra Hotel προσφέρει ειδικά πακέτα διαμονής που περιλαμβάνουν δείπνο και διανυκτέρευση σε ένα από τα πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου.

Ledra Kai 2Είτε επιλέξετε να δοκιμάσετε ένα πλούσιο δείπνο σε  μπουφέ με μεγάλη ποικιλία από Ιταλικές γεύσεις στο Crystal Restaurant & Bar, είτε ένα πλούσιο μενού 5 πιάτων με  μοναδικές γεύσεις από τα νησιά της Πολυνησίας και της Ασίας στο Ledra Kai Restaurant, το Athens Ledra Hotel σας εγγυάται ένα γαστρονομικό ταξίδι σε ρομαντική ατμόσφαιρα. Και τα δύο εστιατόρια θα προσφέρουν στους καλεσμένους ένα δωρεάν ποτήρι σαμπάνια κατά την άφιξη με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Στα πακέτα διαμονής με διανυκτέρευση περιλαμβάνεται και πλούσιο πρωινό με σαμπάνια στο κρεβάτι το επόμενο πρωί.

Ledra Kai_Teppanyaki Επιλέξετε ένα από τα μοναδικά πακέτα του Αγίου Βαλεντίνου:
Crystal Restaurant & Bar: Ιταλικές-Μεσογειακές γεύσεις σε μπουφέ € 39.00/άτομο
Ledra Kai Εστιατόριο (Πρώην Kona Kai): Μενού 5 πιάτων € 75.00/άτομο
Διανυκτέρευση: Δίκλινο δωμάτιο για 2 άτομα περιλαμβάνει πρωινό με σαμπάνια € 99.00
Διαμονή με δείπνο στο Crystal Restaurant & Bar: Δείπνο για 2 άτομα και διανυκτέρευση € 149.00
Διαμονή με δείπνο στο Ledra Kai Restaurant: Δείπνο για 2 άτομα και διανυκτέρευση €199.00

Για κρατήσεις στα εστιατόρια του Ξενοδοχείου Athens Ledra επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 210 9300060 και για κρατήσεις δωματίων επικοινωνήστε στο 800 11 93333 (εντός Ελλάδας) ή στο (+30)  210 930 0200 (Διεθνείς κλήσεις).

Leave a Reply