Sofitel, διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων γαλλικής κομψότητας

with No Comments

sofitel_logoΤα ξενοδοχεία Sofitel αποτελούν τη μόνη γαλλική αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων με παρουσία σε πέντε ηπείρους με 120 διευθύνσεις σε σχεδόν 40 χώρες (πάνω από 30.000 δωμάτια). Στην Αθήνα το Sofitel Athens Airport, είναι μέλος αυτής, της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων, γαλλικής κομψότητας.

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

Τα Sofitel είναι σύγχρονα ξενοδοχεία και θέρετρα προσαρμοσμένα στους σημερινούς απαιτητικούς και ευέλικτους ταξιδιώτες, οι οποίοι προσδοκούν και εκτιμούν την ομορφιά, την ποιότητα και την αριστεία. Είτε βρίσκεται στην καρδιά μιας μεγαλούπολης όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, η Σαγκάη ή το Πεκίνο, είτε στο Μαρόκο, την Αίγυπτο, τη Γαλλική Πολυνησία ή την Ταϊλάνδη, τα Sofitel προσφέρουν μία γνήσια εμπειρία του γαλλικού  “art de vivre”.

Τα Sofitel Legend & τα Sofitel So, δυο αλυσίδες που έρχονται να εμπλουτίσουν τα Sofitel Luxury Hotels
Τα ξενοδοχεία Sofitel Legend είναι γραφικά και συχνά φιλοξενούνται σε διατηρητέα κτίρια εθνικής πολιτιστικής κληρονομιάς όπως το Sofitel Legend Metropole Hanoi, το Sofitel Legend The Grand Amsterdam και το Sofitel Legend Old Cataract Aswan. Τα ξενοδοχεία Sofitel So ανήκουν στην κατηγορία των «ξενοδοχείων-boutique» με κύρια χαρακτηριστικά την έμφαση στο σύγχρονο αρχιτεκτονικό design με την υπογραφή διάσημων αρχιτεκτόνων αλλά και την ξεχωριστή διακόσμηση από διεθνείς προσωπικότητες του κόσμου της μόδας, του design ή της τέχνης, όπως το Sofitel So Mauritius Bel Ombre, το Sofitel So Bangkok και το Sofitel So Singapore (2013).

Περισσότερες πληροφορίες για τα Sofitel στο www.sofitel.com

Leave a Reply