ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

with No Comments

Για να γνωρίσεις  ένα τόπο πρέπει να ανατρέξεις στην ιστορία  και το πολιτισμο του.
Να γεμίσεις απο τις εικόνες του, να νιώσεις τα ακούσματα του είτε για να χαρείς η να συγκινηθείς.
 
ΡΩΣΙΚΗ ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗΟ βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης και η Signature travel καλούν τους φίλους της μουσικής και του ταξιδιού,  σε μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη  στη Ρώσικη κουλτούρα .

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

Η βραδιά θα εξελιχθεί στο Διεθνές Καλλιτεχνικό κέντρο Athenaeum, επι της Αδριανού 3 στο Θησείο, το Σάββατο 9 Μαΐου στις 20.30, την Ημέρα της Νίκης του Ρώσικου λαού  & επέτειο της  Εθνικής εορτής κατά του ναζιστικού καθεστώτος.
Με μελωδίες  απο τη Ρώσικη παράδοση, άριες, τραγούδια των Κοζάκων ακόμη και απο τη λαϊκή παράδοση ο Κωνσταντίνος Καριώτης θα “περιπλανηθεί φωνητικά ” αναλόγως των περιστάσεων του μουσικού του ρεπερτορίου.
Μαζί του οι μουσικοί : Σπύρος Κωστής όπου το κοινό θα έχει τη χαρά να τον ακούσει, στο αναγνωρισμένο απο πολλούς κλασικούς συνθέτες, πνευστό όργανο “fagoto” και στο ακορντεόν, Δημήτρης Κωστής στο κόρνο (το τυλιγμένο πνευστό όργανο με το βαθύ ήχο) και ο αγαπημένος των “κλασσικών´ , πιανίστας Φρίξος Μόρτζος.
Η είσοδος θέλοντας να είναι προσιτή σε όλους, ανέρχεται στα 10€.
Πρώτος μας σταθμός είναι η μουσική, ενώ το ταξίδι συνεχίζει στις λευκές νύχτες της Αγίας Πετρούπολης, τη Μόσχα  και άλλα προγράμματα που επιμελώς έχει φροντίσει η Signature travel και μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα: www.signature.gr

Leave a Reply