Aπό τη Τετάρτη 25 Μαΐου το 16ο Athens Technopolis Jazz Festival στην Τεχνόπολη

with No Comments
Ath_fest_16Μια «έκρηξη» πολιτισμού και δημιουργικότητας στην καρδιά της Αθήνας!
 
Το 16ο Athens Technopolis Jazz Festival υποδέχεται από τις 25 έως τις 29 Μαΐου 2016 η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με jazz μελωδίες από 18 μουσικά σχήματα και ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους
 

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

 
H Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, έπειτα από την επιτυχημένη περσινή επετειακή διοργάνωση του Athens Technopolis Jazz Festival, που συγκέντρωσε πάνω από 30.000 επισκέπτες μέσα σε πέντε μέρες, και μας παρουσιάζουν φέτος jazz μελωδίες από 18 μουσικά σχήματα και ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.
 
Η συνεργασία των δύο οργανισμών συνεχίζεται και φέτος στο 16ο Athens Technopolis Jazz Festival με jazz μελωδίες από 18 μουσικά σχήματα και ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.
Το 16ο Athens Technopolis Jazz Festival ανοίγει την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, με την Athens Big Band και το Momo Trio, ένα μοναδικό σύνολο τριών ιδιαίτερων μουσικών που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα, ενώ η βραδιά θα κλείσει με το Mário Laginha Trio από την Πορτογαλία.
 
Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στη σκηνή ανεβαίνουν οι Gilad Hekselman Duo από το Ισραήλ, οι Veronika Harcsa & Bálint Gyémánt από την Ουγγαρία, ο Marius Neset από τη Νορβηγία και το Kratochvil / Ackerman / Zangi Jazz Trio από την Τσεχία.
 
Την Παρασκευή 27 Μαΐου, η Τεχνόπολη θα «πλημμυρίσει» με μουσικές των Ineke / Dimitriadis / Stanik Guilfoyle Group από την Ολλανδία, των Pol Belardi’s Force από το Λουξεμβούργο, των Beat kaestli & Marc Perrenoud Trio από την Ελβετία και της Hidden Orchestra, που αποτελεί το προσωπικό project του μουσικού, συνθέτη και παραγωγού από το Brighton, Joe Acheson.
 
Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, το κοινό της Αθήνας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την Big Band της Στρατιωτικής Μουσικής Φρουράς Αθηνών, το Pierre de Surgères Trio από το Βέλγιο, τους Nono García & Pablo Novoa από την Ισπανία και το Naoko Sakata Trio από τη Σουηδία.
 
Η αυλαία του 16ου Athens Technopolis Jazz Festival πέφτει την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, με τους TriCoolOre feat. Pantelis Stoikos από την Κύπρο, τους Quadro Nuevo από τη Γερμανία και τέλος τους Erkan Oğur & Telvin από την Τουρκία.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα: www.technopolis-athens.com

 

Ημερομηνία : 25/05/2016 – 29/05/2016
Έναρξη : 21:00
Χώρος – Αίθουσα : Κεντρική Αυλή
Είδος εκδήλωσης : Μουσική

 

Leave a Reply