ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ THE WESTIN RESORT COSTA NAVARINO: ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

with No Comments

Costa_Navarino_wesls-102452-BeachΓια την πρώτη οικογενειακή εξόρμηση της χρονιάς επιλέξτε και φέτος το The Westin Resort Costa Navarino και απολαύστε τις πολυάριθμες δυνατότητες χαλάρωσης και διασκέδασης που σας προσφέρει!

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

Costa_Navarino_wes3289po-78670-Premium Infinity Suite - Exterior Costa_Navarino_wes3289lo-103718-LobbyΤο The Westin Resort Costa Navarino πρόσφατα κατέκτησε, σύμφωνα με τη Gold List 2015 του αμερικανικού Condé Nast Traveler, μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου! Μια ακόμη υψηλή διάκριση που έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες που αναδεικνύουν το πολυτελές The Westin Resort Costa Navarino ως ιδανική επιλογή οικογενειακών διακοπών και την Costa Navarino ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως. Αλλά και το Tripadvisor  πρόσφατα βράβευσε το The Westin Resort Costa Navarino στην κατηγορία Exceptional Service Awards, μέσω της οποίας το Tripadvisor ζητεί από τους ταξιδιώτες να αναγνωρίσουν επαγγελματίες του τουρισμού που τους παρείχαν εξαιρετικές υπηρεσίες, αποβλέποντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξει τη σπουδαιότητα που έχει η προσωποποιημένη φροντίδα στην ικανοποίηση των φιλοξενουμένων.

Και το 2015, το αγαπημένο resort μεγάλων και μικρών, κάνοντας πράξη το Wellbeing, τον πυρήνα της φιλοσοφίας Westin, έχει σχεδιάσει και σας προσφέρει ένα πλούσιο καλεντάρι δραστηριοτήτων άθλησης, ψυχαγωγίας και ευεξίας, που θα «τρέξει» όλο το χρόνο.
Ξεκινώντας από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, απολαύστε με την οικογένειά σας ώρες ξεκούρασης και χαράς στη Μεσσηνιακή φύση, και διασκεδάστε δημιουργώντας λαλάγγια και λαγάνες, παίρνοντας μέρος στο κυνήγι θησαυρού ή πετώντας χαρταετό δίπλα στο κύμα!
Ολοκληρώστε το τριήμερο διάλειμμα από την καθημερινότητα, χαρίζοντας στον εαυτό σας ή και στους αγαπημένους σας ηρεμία και χαρά, με μια επίσκεψη σε ένα μοναδικό χώρο ευεξίας, το πολυβραβευμένο Anazoe Spa στο Navarino Dunes. Επωφεληθείτε από τις ειδικές προτάσεις του Anazoe Spa για την Καθαρά Δευτέρα και επιλέξτε θεραπείες που συνδυάζουν αρμονικά την αρχαία θεραπευτική εμπειρία με τη σύγχρονη κοσμετολογία.

Τα ειδικά πακέτα διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας περιλαμβάνουν  2 ή 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό, δωρεάν διαμονή και πρωινό για παιδιά, δείπνο στο εστιατόριο Morias για τους ενήλικες και έκπτωση 50% για τα παιδιά και check-out έως τις 6:00 μ.μ. το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97000 ή επικοινωνήστε με email: reservations.navarino@westin.com

 

Leave a Reply