Ανάσταση & Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη & το Οικουμενικό Πατριαρχείο Με Αποκλειστική Πτήση Charter της Signature Travel

with No Comments

Easter_2015_SignatureΦέτος το Πάσχα, η Signature Travel σας προσκαλεί στην αποκλειστική της πτήση για τη γιορτή της Ανάστασης στην Κωνσταντινούπολη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο, έχοντας παράλληλα οργανώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δραστηριοτήτων, ξεναγήσεων και περιπλανήσεων κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

Πως θα σας φαινόταν να γιορτάσετε τις ημέρες του Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη των 83 ελληνικών εκκλησιών και των πλούσιων εθίμων για τις Άγιες Ημέρες, παρακολουθώντας τη Θεία Λειτουργία της Αναστάσεως στο Οικουμενικό Πατριαρχείο; Η Signature Travel ετοίμασε ένα πλούσιο πρόγραμμα επίσκεψης στην Κωνσταντινούπολη με επισκέψεις στο περίφημο ΜINIATURK, μια μικρογραφία της Πόλης, στο ιστορικό καφέ PIERRELOTI με θέα τον Κεράτιο Κόλπο και στα μαγευτικά Πριγκηπόνησα με την άνεση του ιδιωτικού πλοίου που εξασφάλισε αποκλειστικά για τους ταξιδιώτες της.

Φυσικά, ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη απαιτεί τη γνωριμία με την περίφημη Ανατολίτικη Κουζίνα. Για τον λόγο αυτό στο ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνεται πλούσιο πρόγραμμα διατροφής (Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό γεύμα & Γεύμα στα Πριγκηπόνησα) καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στην Πόλη.
 
Το πλήρες πακέτο με την πτήση charter της Signature Travel και την εγγύηση της Aegean Airlines ξεκινά από €425 ενώ παρέχεται η δυνατότητα για Fly & Stay (πρόγραμμα διαμονής χωρίς ξεναγήσεις) από €299.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: SIGNATURE TRAVEL

 

Signature travel_logoΗ εταιρία SIGNATURE TRAVEL ιδρύθηκε το 1992 από τη Μαρία και τον Πέτρο Αλιφραγκή, οι οποίοι προέρχονται από τη μεγάλη «τουριστική οικογένεια» με γνώση και πείρα σε όλες τις δραστηριότητες του κλάδου, με στόχο την παροχή υπογεγραμμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Σήμερα η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στη διοργάνωση οργανωμένων ταξιδιωτικών πακέτων εντός και εκτός Ελλάδος, σε μεμονωμένους ή ομαδικούς ταξιδιώτες, καλύπτοντας με τις υπηρεσίες της τη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων, καλλιτεχνικών και κοινωνικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

 

Leave a Reply