Dinner in the Sky 2016 – Μια μοναδική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας

with No Comments

Dinner in the Sky Athens 2016-1  Dinner in the Sky Athens 2016-2Η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία έφτασε στην Αθήνα.
Ένα τραπέζι 50 μέτρα πάνω από το έδαφος, 22 άτομα και όλη η πόλη στο… πιάτο.

Πρώτη Απογείωση 5 Μαϊου 2016!
Ανοιχτά έως Οκτώβριο 2016

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

 

Dinner in the Sky Athens 2016Ζήστε μοναδικές γευστικές στιγμές, απολαμβάνοντας την πιο γοητευτική θέα της πόλης. Η ομάδα των σεφ μαγειρεύει μπροστά στα μάτια σας τα πιο ευφάνταστα πιάτα και οι αισθήσεις…απογειώνονται. Επιλέξτε το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα ή την συναρπαστική εικόνα της Αθήνας τη νύχτα και πραγματοποιήστε την πιο νόστιμη… πτήση της ζωής σας..

Μία διαφορετική γευστική πρόταση έρχεται να σας συναρπάσει στο κέντρο της Αθήνας! Ένα τραπέζι 22 ατόμων, μαζί με τους έμπειρους σεφ μας κι ένα υπέροχο μενού 5 πιάτων σας ανεβάζει στα 50 μέτρα και σας προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία με θέα την πόλη.

Το Dinner in the Sky σας ανεβάζει στον ουρανό, ενώ η νυχτερινή Αθήνα «ζωντανεύει». Το τραπέζι περιστρέφεται αργά για να δείτε την πόλη πανοραμικά. Η φωτισμένη Ακρόπολη χαρίζει ένα μαγευτικό θέαμα σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Προσκαλέστε φίλους, αγαπημένους ή συναδέλφους σε ένα ξεχωριστό γεύμα και κάντε την επίσκεψή σας στην Αθήνα πιο ενδιαφέρουσα, συνδυάζοντας μοναδικές γεύσεις με την πιο εντυπωσιακή θέα της πόλης. Απολαύστε ιδιαίτερα πιάτα, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση συνοδευόμενα από υπέροχα κρασιά Ελλήνων παραγωγών.

Εταιρικές εκδηλώσεις που απογειώνουν υπηρεσίες και προϊόντα!

Το Dinner in the Sky σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας με αποτελεσματικό τρόπο, σε έναν απρόβλεπτα μοναδικό τόπο: τον ουρανό. Τα 50 μέτρα πάνω από το έδαφος προσφέρουν μια άλλη προοπτική σε συνεντεύξεις τύπου και media event, product launches και εταιρικές δράσεις επικοινωνίας. H πλατφόρμα του Dinner in the Sky σας προσφέρει τη δυνατότητα να μετατρέψετε ένα εταιρικό event σε μια αξέχαστη εμπειρία ζωής. Ανακαλύψτε την τέταρτη διάσταση της εταιρικής επικοινωνίας, στον ουρανό!

 

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Ιάκχου & Βουτάδων, 11854, Αθήνα
info@dinnerinthesky.gr | 694 5396 509
Μετρο Ⓜ Κεραμεικός

Leave a Reply