Η καρδιά του αργεντίνικου tango χτυπά στο Αχίλλειον της Κέρκυρας

with No Comments

achileion-tango

Για δύο βραδιές, 17 και 18 Ιουνίου το Αχίλλειον, το άλλοτε θερινό «ησυχαστήριο» της αυτοκράτειρας Σίσσυ, ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους κορυφαίους maestros του αργεντίνικου tango και την γνωστή ηθοποιό Μπέτυ Λιβανού που θα τους προλογίσει. Δύο βραδιές που θα μείνουν στην μουσική ιστορία του νησιού της Κέρκυρας.

 

 

 

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules


_cid_C775F9F9-1C1F-4A7D-9BB2-86486C4A5506Οι ατμοσφαιρικές milongas που θα κορυφωθούν από τα show των καλύτερων χορευτών της Αργεντινής και της Ελλάδας πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του μεγαλύτερου φεστιβάλ tango της χώρας μας, του Todos Tango Festival Corfu 2016.

Καλεσμένοι είναι ο Miguel Angel Zotto, μέγας πρεσβευτής του tango, αναγνωρισμένος σε όλον τον κόσμο για τη συνεισφορά του σ’ αυτό με τη φλογερή του ντάμα Daiana Guspero. Τα χαρισματικά δίδυμα των Anibal Lautaro- Valeria Maside και Pablo Moyano-Natalia Cristobal Rivé από την ομάδα των TangoX2, καθώς και οι Κώστας Νικολαΐδης- Βάσια Θανοπούλου, ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της χώρας μας.
miguelangelzotto_daianagusperoΗ ομάδα του Todos Tango σάς κλείνει, λοιπόν, ραντεβού στις 23:00, τόσο την Παρασκευή 17/6, όσο και το Σάββατο 18/6 και σας υπόσχεται να σας ταξιδέψει στα σκοτεινά σοκάκια του Μπουένος Άιρες. Εκεί όπου γεννήθηκε ο πιο εκφραστικός χορός όλων των εποχών, το αργεντίνικο tango, το οποίο είναι «μια θλιμμένη σκέψη που μπορεί ακόμη και να χορευτεί», σύμφωνα με τον εμβληματικό ποιητή του tango Enrique Santos Discépolo.

nikolaides_thanopoulouΗ κάθε βραδιά ξεκινά με ένα φλογερό πάρτι- άλλωστε αυτή είναι η φιλοσοφία της milonga, στο οποίο όλοι μπορείτε να συμμετάσχετε, ενώ κορυφώνεται από τα shows των επίσημων προσκεκλημένων.

Χορός, μουσική, βλέμματα και αγκαλιές, όλα δεμένα αρμονικά μέσα από το tango και την μοναδική ατμόσφαιρα που εκπέμπει. Εσάς που θα σας οδηγήσουν τα βήματά σας;

betty-livanou-5

Που: Αχίλλειον, χωριό Γαστούρι, Κέρκυρα
Πότε: Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Ιουνίου, στις 23:00
Εισιτήριο: € 25
Κρατήσεις: 690 6622 722
Παρουσίαση: Μπέτυ Λιβανού

Το πρόγραμμα αναλυτικά
Παρασκευή 17/6
Anibal Lautaro & Valeria Maside
Pablo Moyano & Natalia Cristobal Rivé
Dj: Nikos Marketos

Σάββατο 18/6
Miguel Angel Zotto & Daiana Guspero
Κώστας Νικολαΐδης & Βάσια Θανοπούλου
Dj: Tryfon Hiouteas

Το φεστιβάλ

Η ομάδα Todos Tango, ιδρυτικό μέλος της οποίας είναι η χαρισματική Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, διοργανώνει το πρώτο Todos Tango Festival στην Κέρκυρα από τις 13 έως και τις 20 Ιουνίου. Πρόκειται για επτά μέρες γεμάτες δρώμενα, προβολές ταινιών, dj set, μοναδικές tango βραδιές, μαθήματα και shows. To φεστιβάλ φιλοξενείται στο Messonghi Beach Holiday Resort.
Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ εδώ. www.todostango.com

Leave a Reply