Μουσικό ταξίδι στην Ελούντα από τον Γιώργο Σταυρακάκη

with No Comments

stavrakakisΣ’ ένα ονειρικό μουσικό τοπίο έρχεται να «συνταξιδέψει» με τους Κρητικούς στην Ελούντα ο επιτυχημένος τραγουδοποιός-ερμηνευτής Γιώργος Σταυρακάκης.

Greek Island Domestic Sea Schedules / Ferry Schedules

Ο καλλιτέχνης που γεννήθηκε στην Ιεράπετρα τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται με πολλές επιτυχίες στην Αθήνα ενώ «σταθμός» στην ζωή του ήταν το Ηράκλειο.

Τα «παιχνίδια ρεαλισμού και ασπρόμαυρης αθωότητας» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που δίνει ο Γιώργος Σταυρακάκης  στην κεντρική προβλήτα της Ελούντας την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και οργανωτή τον προοδευτικό σύλλογο «Ελούντας».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ στη μουσική παράσταση το Γιώργο Σταυρακάκη συνοδεύει πενταμελές μουσικό ακουστικό σχήμα με τους Γιάννη Παπαστεργίου (βιολί, μαντολίνο), Δημήτρη Κούστα (ακορντεόν), Σταύρο Σταυρακάκη (κιθάρα, τραγούδι) και Γιώργο Κοκκινάρη (ακ. μπάσο) παρουσιάζοντας τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και επιλογές τραγουδιών γνωστών Ελλήνων και ξένων συνθετών και τραγουδοποιών (Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Λοΐζο, Σαββόπουλο, Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Leonard Cohen, Lucio Dalla, Fabrizio D’ Andre κ.ά.).

Leave a Reply